Maatwerk keuken te Groningen in wording

Op dit moment zijn wij bezig met de afronding van het ontwerp van een maatwerk keuken te Groningen. Deze keuken behoort tot onze “grote 4 vóór de bouwvak”. De eerste 2 zijn reeds wereldkundig gemaakt, beiden van Hollands Iepenhout, keuken 01 & keuken 02. Dit is de 3e keuken die aan dat rijtje toegevoegd mag worden. Binnenkort is het ontwerp van deze keuken ook terug te vinden op de site. De woning waar wij deze keuken in zullen gaan plaatsen is net zo uniek als onze producten en verdient daarom een eigen post! De vrijstaande woning is ontworpen door Studio Kaza te Groningen. Een woning met een visie en een heldere keuze qua materialisatie, met als basis bakstenen van Petersen uit Denemarken.

Impressie vrijstaande woning door Studio Kaza

Impressie vrijstaande woning door Studio Kaza

Studio Kaza

Studio Kaza is een jong architectenbureau opgericht door ir. Peter van der Knoop (1976) en ir. Winfried Zwier. (1980) Vanuit Groningen werken zij met veel enthousiasme en zorg aan hun projecten.

Profiel Studio Kaza:

Onze omgeving is onderhevig aan verandering. Onophoudelijk passen we het landschap, onze steden, dorpen en huizen aan.  Binnen deze continu veranderende omgeving staan wij voor gebouwen die toekomstbestendig zijn, stevig verankerd in hun omgeving staan en in staat zijn te verbinden. Studiokaza is een betrokken partner die met zorg ontwerpt, bouwt en meedenkt.

toekomstbestendig
Studiokaza is thuis in woningbouw, utiliteitsbouw en interieurontwerp, maar bovenal zijn we geïnteresseerd in mensen en hun ruimtebehoefte. Architectuur gaat meer dan ooit over maatschappelijke context en toekomstbestendigheid. Wij werken aan eigentijdse gebouwen die een duurzame relatie aangaan met hun omgeving. In onze ontwerpen is aandacht voor een duidelijke structuur, ruime maten en flexibel gebruik van ruimte. We vinden het belangrijk om te bouwen met duurzame materialen en gaan bewust om met energieverbruik.

verbinden
Een belangrijk middel is het leggen van verbindingen. We willen verbindingen maken tussen mensen. We proberen de dingen die hun waarde bewezen hebben -traditie of cultuur- slim in te zetten en ze te verbinden met de mogelijkheden of toepassingen die juist deze tijd ons biedt. We zetten ons in voor toegankelijke gebouwen waarin het spanningsveld wordt gezocht tussen vanzelfsprekendheid en verrassing. Op maat gemaakt, omdat elke opgave gekoppeld aan een unieke locatie vraagt om unieke antwoorden.

betrokken
Studiokaza kent een sterke betrokkenheid. Wij werken graag voor gedreven opdrachtgevers die een heldere prestatie verwachten. Naast gesprekken blijven we met behulp van schetsen, 3d-renderingen, maquettes en tekeningen in dialoog met onze opdrachtgevers om ontwikkelingen steeds goed af te stemmen.

Meer info over studio Kaza vindt u hier. En aanvullende info over onze maatwerk keuken te Groningen volgt z.s.m.

VUU-150612VO_Page_03 VUU-150612VO_Page_06