Westerparkstate, wonen met luxe en allure

In de wijk Westerpark, verscholen tussen de bomen en struiken, aan de rand van het park en vlakbij het Asserbos, stond ooit een bedrijfs- en laboratoriumgebouw en komt nu Westerparkstate.

Door het verdwijnen van dit gebouw biedt deze locatie een unieke kans om herontwikkeld te worden naar een groene parkachtige omgeving met 2 eigentijdse complexen. In Ieder complex bevinden zich 15 appartementen met daaronder parkeerplaatsen voor de bewoners. Gekozen is voor een architectuur die past in de groene omgeving en aansluit op de architectuur van het naastgelegen provinciehuis. Kenmerkend zijn de horizontale lijnen in de gevel met daartussen de ruime woonverdiepingen. De grote balkons op de hoeken van de gebouwen lijken te zweven tussen de aanwezige volwassen bomen. De tuin wordt ontsloten door ongedwongen slingerende wandelpaden, waardoor een Engels parklandschap ontstaat met allure. Door de grote bomen en de appartementencomplexen die niet hoger zijn dan 4 bouwlagen, komt de aanwezige groene omgeving tot zijn recht. De appartementen, met de bijna zwevende royale balkons op alle hoeken, bieden uitzicht op de prachtige parkachtige omgeving. Op de op een plint geplaatste onderste 3 woonlagen bevinden zich 4 appartementen en op de bovenste woonlaag bevinden zich 3 royale penthouses, dat is samengevat het nieuwbouwplan Westerparkstate. Meer info over het Westerparkstate vindt u hier of bij de verkopende makelaar Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Westerparkstate

Westerparkstate – impressie

Een SOOL keuken in uw appartement?

Een appartement met luxe en allure vraagt om een dito keuken. Wij ontwerpen en maken unieke handgemaakte keukens van massief hout. Alles begint met een kennismakingsgesprek, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken en wij meer over ons kwalitatieve proces kunnen vertellen. Zeker bij nieuwbouw, zoals bij Westerparkstate, is het van belang dat u er vroeg bij bent, zodat er nog vrijheid is om uw droomkeuken te realiseren. Ons motto: “Tijd is kwaliteit.”

Westerparkstate – impressie keuken

“Wij maken meubels waarop je kunt koken.”