met hart & sool

Wij, twee ondernemende broers, oftewel SOOLmates, hebben Studio SOOL in 2013 opgericht vanwege onze voorliefde voor het ontwerpen en het realiseren van allerlei objecten. Als duo  met onze passie voor hout en oog voor detail, kunnen wij alles voor u verzinnen, ontwerpen en maken! Origineel en uniek maatwerk met advies en een visie… dat is onze filosofie.

“Uw wens is ons vertrek- en aankomstpunt via een route van allerlei inzichten, extremen en uitkomsten. Van idee tot oplevering, wij adviseren, denken en realiseren voor u.”

Bart Bakker en Mark Bakker x

Van salontafel tot boomstamtafel, van een keuken tot badkamer of van het realiseren van een complete woninginrichting tot het ontwerpen van een complete woning, oftewel van klein tot groot, elke opdracht verdient onze uiterste zorg, aandacht en liefde. Door elke opdracht nauwkeurig te definiëren en analyseren, willen wij het uiterste uit elk eindresultaat halen. Van idee tot realisatie is een proces wat bij ons in diverse stadia wordt doorlopen. Aan de hand van impressies, interactieve 3D-modellen en maquettes kunnen wij u een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat, “papier is immers geduldig”.

Wij werken voor zowel de particuliere als zakelijke markt op landelijk en internationaal niveau. Onze werkplaats in Assen is het bezoekadres (uitsluitend op afspraak).

“SOOO…. What WOOD you do?”